Kuka olen?

img_9639Janette – 17/-99 – 169 cm

Helouu! Noh, tossa ylhäällä nyt tuli melkein kaikki oleellinen tieto musta, mut ehkä kukaan ei kauheesti mua opi tuntemaan noiden kolmen asian perusteella, joten laitetaan lisää faktoja tiskiin!

Opiskelen painoviestintää, tarkemmin sanottuna ulkoasuntoteutusta ensimmäistä vuotta. Tää on kyllä jo mun toinen vuosi itse ammattikoulussa, mutta opiskelin viime lukukauden toisella linjalla. Onneksi oon nyt oikeella linjalla opiskelemassa ja musta on kovaa vauhtia tulossa valokuvaaja, tietysti ennen sitä valmistun ulkoasuntoteuttajaksi.

Oon luonteeltani äänekäs, tempperamenttinen ja iloinen, vaikka tottakai mullakin on huonoja päiviä. Pyrin suhtautumaan kaikkeen mahdollisimman positiivisesti, vaikka mulla on yleensä paljon ennakkoluuloja, joista 99,9% todistautuu vääriksi.

Harrastuksista sen verran, että tällä hetkellä en harrasta mitään. Lopetin mun noin 13-vuotisen ’tanssiuran’tammikuussa 2016 polvien huonon kunnon takia ja sen jälkeen en pystynyt harrastamaan liikuntaa moneen kuukauteen. Salilla käymisen aloitan toivon mukaan taas pian, kun tanssin pariin en aio ainakaan näillä näkymin palata. Valokuvaus on aina ollut mulle rakas harrastus, josta aion tehdä itselleni ammatin, niinkuin tuossa aikaisemmin kerroinkin. Tykkään valokuvata oikeestaan melkein mitä vaan, mutta vahvuuteni on henkilöiden kuvaaminen.

Sitten vähän musiikista.. Jvg, One Direction ja Lady Gaga on mun ihan  ykköslempparit, mut jos rehellisiä ollaan niin Jvg on nyt varmaan kaikista eniten läsnä mun elämässä (johtunee varmaan siitä, että niiden mukana on helppo kiertää ympäri Suomea) ja heihin kahteen oonkin pistänyt tän viimesen vuoden aikana aika paljon rahaa 😀

Toivottavasti tästä tekstistä sai jotain uutta informaatiota minusta. Nähdään postausten parissa!

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Mainokset