Kuka olen?

img_9639Janette – 18/-99 – 170 cm – CV

Helouu! Noh, tossa ylhäällä nyt tuli melkein kaikki oleellinen tieto musta, mut ehkä kukaan ei kauheesti mua opi tuntemaan noiden kolmen asian perusteella, joten laitetaan lisää faktoja tiskiin!

Olen toisen vuoden painoviestinnän opiskelija. Tää on kyllä jo mun kolmas vuosi itse ammattikoulussa, mutta opiskelin viime lukukauden toisella linjalla. Onneksi oon nyt oikeella linjalla opiskelemassa ja musta on kovaa vauhtia tulossa valokuvaaja, tietysti ennen sitä valmistun ulkoasuntoteuttajaksi.

Oon luonteeltani äänekäs, tempperamenttinen ja iloinen, vaikka tottakai mullakin on huonoja päiviä. Koen olevani ainakin jollain tasolla perfektionisti, mutta enimmäkseen siitä on ollut hyötyä kuin haittaa esim. koulutöissä. Teen aina kaikki työt alusta loppuun tarkasti ja niin hyvin kun pystyn.

Tällä hetkellä mun harrastukset koostuu pääosin valokuvauksesta. Se on ollut mulle jo ala-asteelta asti rakas harrastus josta aion tulevaisuudessa tosiaankin tehdä ammatin itselleni, niinkuin aiemmin jo mainitsin. Tykkään valokuvata oikeestaan mitä vaan, mutta vahvuuteni on henkilöiden kuvaaminen.
Lopetin mun noin 13-vuotisen ’tanssiuran’ tammikuussa 2016 polvien huonon kunnon takia ja sen jälkeen en pystynyt harrastamaan liikuntaa moneen kuukauteen. Salilla käymisen aloitan toivon mukaan taas pian, kun tanssin pariin en aio ainakaan näillä näkymin palata.

Toivottavasti tästä tekstistä sai jotain uutta informaatiota minusta. Nähdään postausten parissa!

Mainokset