Vierailu Vapriikissa

Kävimme keskiviikkona 29.9. luokan kanssa museokeskus Vapriikissa tutustumassa lokakuussa 2015 avattuun mediamuseo Rupriikkiin. Näyttely kertoo tietoverkkojen nykymaailmasta, sekä tamperelaisten viestintäyritysten muutoksista ja valottaa pelaamisen yllätyksiä täynnä olevaa historiaa.

Mielestäni tämä näyttely oli paras kaikista Vapriikin näyttelyistä missä olen käynyt. Se oli kiinnostava, vaikka epäilinkin aluksi todella paljon sitä, olisiko näyttely todella tylsä. Se ei kuitenkaan ollut. Sain paljon uutta informaatiota mediasta esim. kuka aloitti radiotoiminnan, mikä on Tamvisio ja optinen lennätin ja näyttely oli muutenkin todella monipuolinen.

Rupriikin jälkeen menin käymään Jääkiekkomuseossa. Olin siitä näyttelystä todella innoissani, koska olen suuri jääkiekon ystävä, enkä pettynyt näyttelyyn ollenkaan. Oli todella hienoa nähdä mm. vuoden 2011 maailmanmestaruuspokaali. Otin näyttelyssä aika paljon kuvia, mutta ne valitettavasti poistuivat puhelimestani, joten en voi pistää niitä tähän postaukseen.
Suosittelen tätä näyttelyä jos jääkiekko kiinnostaa yhtään. Vaikka se olikin aika pieni, niin siitä huolimatta hyvin antoisa. Lisäksi pieni jääkiekkokaukalo näyttelyn varrella, jossa sai laukoa kiekkoa maaliin oli kiva idea. Itse en siellä käynyt, mutta siellä olleet ihmiset näyttivät ainakin tykkäävän siitä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s