Hyvä ja huono pakkaus

Valitsin hyväksi pakkaukseksi Nescafé Dolce Gusto-paketin. Mielestäni tämän paketin ulkoasu oli todella simppeli, mutta ei liian tylsä. Siinä on käytetty neutraaleja värejä joista pidän erittäin paljon eikä ulkoasu ole täynnä kuvia ja tekstiä, jolloin siitä voisi helposti tulla ahdas.

Paketti on hyvän kokoinen, sillä se on helppo sijoittaa esimerkiksi kaappiin, jossa se ei vie hirvittävän paljoa tilaa. Materiaali on kartonkia ja paketti on rypistynyt hieman kulmista, mutta muuten se pysyy hyvin kasassa.

En keksi tästä paketista mitään, mitä itse tekisin toisin.img_20160919_172344davdav

Huonoksi pakkaukseksi valitsin kissoille tarkoitetun pakkauksen kuivattuja katkarapuja. Tämä on huono sen epäkäytännöllisyyden vuoksi. Se vie hirveästi tilaa esim. laukussa tai pienessä laatikossa. Tämä paketti on materiaaliltaan alumiinia, jossa on muovinen kansi ja luultavasti paperista tehdyt päällysteet. Itse olisin tehnyt paketista askin ja huomattavasti pienemmän kokoisen, jotta se olisi käytännöllisempi. Olisin myös lisännyt pakkaukseen enemmän värejä, koska mielestäni ne ovat nyt todella tylsät. Myös esimerkiksi kissan kuva olisi ollut kiva mutta ei pakollinen lisäys paketin reunaan. Tämä pakkaus on materiaalivalinnaltaan toimiva ja kestävä.davimg_20160919_175218img_20160919_175224

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s